Vremenski podaci

Vremenski podaci

kzm_logo2014vmalaKreativne radionice za mlade Čukarice

Kancelarija za mlade opštine Čukarica i ovog  leta organizuje besplatne kreativne radionice iz slikarstva, vajarstva, dekupaža, glume i novinarstva.

[cela vest]
 

Projekat ''Marketplace of Ideas 2015''Projekat ''Marketplace of Ideas 2015''

Kancelarija za mlade opštine Čukarica u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Beograda počinje sa prijavama u okviru projekta "Ekonomsko i organizaciono osnazivanje mladih na teritoriji grada Beograda".

[cela vest]
 

1130062015Dopremljeni novi kontejneri u Sremčicu

Na inicijativu  odbornika Srpske napredne stranke Čukarica u naselje Sremčica dopremljeno je 20 novih kontejnera za smeće, a 20 kontejnera će biti reparirano i vraćeno u upotrebu.

[cela vest]
 

Nagrade za najbolje čukaričke đakeNagrade za najbolje čukaričke đake

Najbolji učenici čukaričkih osnovnih i srednjih škola prisustvovali su juče tradicionalnom prijemu u opštini Čukarica.

[cela vest]
 

MIK_3654102072015Wahler i Peridot pobednici trka Čukarica

U nedelju 28. juna, ljubitelji konjičkog sporta u Srbiji, imali su priliku da uživaju u 11 trka na hipodromu u Beogradu. Naizmenično su se smenjivale šest kasačkih i pet galopskih trka.

[cela vest]
 

cukarica-velikigrb1Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći izbeglicama /interno raseljenim licima sa teritorije Gradske opštine Čukarica za kupovinu dve seoske kuće sa okućnicom

Gradska opština Čukarica dana 29.06.2015. godine upućuje Javni poziv za dodelu pomoći izbeglicama i interno raseljenim licima sa teritorije GO Čukarica za kupovinu dve kuće sa okućnicom.

[cela vest]
 

kzm_skype_mSkajp za penzionere

Kancelarija za mlade opštine Čukarica organizuje besplatnu obuku za korišćenje skajpa za penzionere, koja kreće 6. jula i trajaće nedelju dana. Nastava će se odvijati u prostorijama Kulturnog centra „Čukarica".

[cela vest]
 

Proleće na Čukarici 2015Dodeljene nagrade pobednicima manifestacije „Proleće na Čukarici 2015"

Najuspešnijim učesnicima tradicionalne manifestacije za izbor najlepše zelene površine pod nazivom "Proleće na Čukarici" danas su u sali opštine Čukarica dodeljene nagrade i priznanja.

[cela vest]