Vremenski podaci

Vremenski podaci

IMG_7738mKonstituisana Skupština i izabrano novo rukovodstvo opštine Čukarica

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Gradske opštine Čukarica koja je održana danas, izabrano je novo rukovodstvo koje će predvoditi opštinu u naredne četiri godine. Odbornici su većinom glasova za predsednika opštine Čukarica izabrali dosadašnjeg predsednika Srđana Kolarića, koji je bio na čelu liste Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje.

[cela vest]
 

Zenski_razgovori_02m„Ženski razgovori" na sceni KC „Čukarica"

„Ženski razgovori", 'Muški razgovori', 'Na slovo na slovo', dečije pesme - tekstovi su Duška Radovića od kojih je ispletena predstava „Ženski razgovori"  Trsteničkog pozorišta ,koja će u četvrtak, 26.maja u 20 časova, u okviru „Štrih festa" biti izvedena na sceni Kulturnog centra „Čukarica".

[cela vest]
 

galerija-73mPesničko proleće Čukarice 2016.

Završno veče manifestacije"Pesničko proleće Čukarice 2016" biće održano u petak, 27. maja, sa početkom u 18 časova, u Galeriji'73 .

[cela vest]
 

IMG_7572mTakmičenje u dečijoj atletici u OŠ „Banović Strahinja"

U susret jednom od najvećih sportskih događaja koji nas očekuje u 2017. godini, Atletskom prvenstvu Evrope, u OŠ „Banović Strahinja" održano je promo takmičenje u dečijoj atletici pod sloganom „U susret Prvenstvu Evrope u dvorani 2017".

[cela vest]
 

IMG_7568mKompletna rekonstrukcija ulice Ljubice Ivošević Dimitrov u Žarkovu

U toku su radovi na kompletnoj rekonstrukciji ulice Ljubice Ivošević Dimitrov čime će, posle više od dve decenije biti rešen problem prihvata atmosferskih voda u ovoj i okolnim ulicama.

[cela vest]
 

1_Sremcica_mNastavlja se rekonstrukcija vodovodne mreže u Sremčici

U čukaričkom naselju Sremčica nastavlja se rekonstrukcija vodovodne mreže. Na inicijativu opštine Čukarica radove izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija", koji obuhvataju zamenu dotrajalih azbestnih cevi i promenu ventila u Obrenovačkoj ulici sa delovima.

[cela vest]
 

IMG_1002mUspesi mladih šahista

Na nedavno završenom Prvenstvu Srbije u redovnom šahu održanom u Kragujevcu, šahisti Šahovskog kluba Vidikovac imali su odličan plasman.

[cela vest]
 

opstina_cukarica_mKonstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica

Konstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica biće održana 26. maja 2016. u velikoj sali GO Čukarica, sa početkom u 12.00 časova.

[cela vest]