Vremenski podaci

Vremenski podaci

001120032015Velika humanitarna akcija ''NEzaboravljeni!''

Gradska opština Čukarica pokreće veliku humanitarnu akciju za pomoć ustanovi ''Prihvatilište za odrasla i stara lica'' u Kumodraškoj ulici u Beogradu.

[cela vest]
 

gerontodomacice_mBesplatan program pomoći u kući starijim Čukaričanima

Gradska opština Čukarica pokreće besplatni program pomoći u kući za naše najstarije sugrađane. Pomoć u obavljanju svakodnevnih poslova pružaće im sertifikovane gerontodomaćice.

[cela vest]
 

_MG_2890mDogovoreno rešavanje problema klizišta na Umci

Na inicijativu predsednika opštine Čukarica, Srđana Kolarića  u petak, 16.03.2015.godine organizovan je sastanak u Opštini  sa ciljem rešavanja dugogodišnjeg problema klizišta na Umci.

[cela vest]
 

Prva mesta za KK Čukarički RodaPrva mesta za KK Čukarički Roda

Takmičari Karate kluba Čukarički Roda 28.03.2015. nastupili su na Prvenstvu Srbije za seniore koje je održano u Staroj Pazovi.

[cela vest]
 

svetski_dan_vode_1mSvetski dan vode u XIII beogradskoj gimnaziji

U XIII beogradskoj gimnaziji, u okviru Hemijske sekcije (prvi razred), kroz niz dešavanja obeležen je 22. mart „Svetski dan vode".

 

[cela vest]
 

opstina-odozgo1Održana 20. sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica

Sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica, dvadeseta po redu održana je u utorak, 23. marta u sali Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 

italijaSaradnja GO Čukarica i regije Bazilikata

Delegacija Gradske opštine Čukarica na čelu sa predsednikom Srđanom Kolarićem, članom Veća Violetom Jevđić i Nadom Marković, diplomiranim pravnikom, prisustvovala je Konferenciji regije Bazilikata i GO Čukarica- „Perspektive zajedničkog učešća u projektima-Strategija Jadransko-jonske regije".

[cela vest]