Vremenski podaci

Vremenski podaci

pozivnica28012015mIzložba grafika „Vibracije" u Galeriji 73

Samostalna izložba grafika Milana Krajnovića pod nazivom „Vibracije" biće otvorena u četvrtak, 29.januara 2015. u 19.00 časova.

[cela vest]
 

_MG_1630mČukarički đaci obeležili školsku slavu „Svetog Savu"

Školska slava Sveti Sava proslavljena je u svim čukaričkim školama. Svetosavskim priredbama i sečenju slavskog kolača prisustvovali su roditelji, nastavnici, gosti i predstavnici opštine Čukarica.

[cela vest]
 

potpisivanje26012015mSaradnja italijanske regije Bazilikata i Gradske opštine Čukarica

Potpisivanjem pisma o namerama, danas je u sali Gradske opštine Čukarica uspostavljena saradnja italijanske regije Bazilikata i Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 

_MG_1089mEvropeizacija srpskog društva: Šta mogu da učinim za svoju opštinu u procesu pristupanja EU

''Šta mogu da učinim za svoju opštinu u procesu pristupanja EU'', naziv je konferencije koja je održana u sali Gradske opštine Čukarica, u organizaciji Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije i Fondacije Konrad Adenauer.

[cela vest]
 

“Oaza za mlade“ na UmciOtvorena "Oaza za mlade" na Umci

Kancelarija za mlade Gradske opštine Čukarica i Centar za razvoj ideja, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta uspešno su realizovali projekat „Oaza za mlade" i time je na teritoriji opštine Čukarica svečano otvoren prvi klub za mlade na Umci.

[cela vest]
 

kzm_logo2014vPrijavite se za stručnu praksu u opštini Čukarica

Prva generacija praktikanata je uspešno završila svoju praksu u GO Čukarica i praksu ocenila sa prosečnom ocenom 4,88 (na skali od 1-5). Centar za razvoj ideja u saradnji sa Kancelarijom za mlade Čukarica i opštinom Čukarica vas pozivaju da se prijavite za drugu generaciju praktikanata u Gradskoj opštini Čukarica.

[cela vest]
 

cukarica-velikigrb1Javni poziv  za dodelu pomoći u građevinskom materijalu interno raseljenim licima sa teritorije GO Čukarica

Predmet Javnog poziva je dodela paketa građevinskog materijala u minimalnom iznosu od 150.00,00 dinara i maksimalnom  iznosu od 550.000,00 dinara, za porodice interno raseljenih lica koje imaju započeti stambeni objekat, na teritoriji GO Čukarica.

[cela vest]