Vremenski podaci

Vremenski podaci

naslovna103102015parkNovo igralište na Julinom brdu

Naselje Julino brdo na Čukarici od danas je bogatije za još jedno dečje igralište. Nekada neuređena zelena površina bez sadržaja za decu, dobila je sasvim novi izgled.

[cela vest]
 

naslovna101102015Otvoren šalter za preduzetnike u opštini Čukarica

Gradska opština Čukarica, u saradnji sa Privrednom komorom Beogarada otvorila je  danas šalter za preduzetnike u prostoru Uslužnog centra opštine Čukarica.

[cela vest]
 

cukarica-velikigrb1Poziv za dostavljanje predloga za dodelu nagrade opštine Čukarica

Komisija za predlaganje nagrada Gradske opštine Čukarica upućuje poziv za dostavljanje predloga za dodelu nagrade opštine Čukarica „Matija Ban".

 

hipoterapija na HipodromuZavršen prvi deo projekta hipoterapije na Hipodromu

Prvi deo projekta hipoterapije, koji je pre četiri meseca pokrenula Gradska opština Čukarica za decu PU „Čukarica" na beogradskom Hipodromu završen je u petak, a od naredne godine projekat će biti nastavljen.

[cela vest]
 

naslovna_rekonstrukcija_mRekonstrukcija ulica u Ostružnici i na Umci

Na inicijativu građana opština Čukarica u saradnji sa JKP „Beograd put"  počela je kompletnu rekonstrukciju ulica Dušana Despotovića i Pionirske  u Ostružnici.

[cela vest]
 

Održan Prvi internacionalni Dragon Boat festival u BeograduOdržan Prvi internacionalni Dragon Boat festival u Beogradu

Prvi internacionalni dragon boat festival u Beogradu je održan u subotu na jezeru Ada Ciganlija. Na festivalu je bilo preko dvesta učesnika, od kojih je više od polovine iz inostranstva.

[cela vest]
 

naslovna_skype_28092015mKancelarija za mlade poklanja penzionerima besplatnu obuku za korišćenje skajpa i interneta

Drugi ciklus besplatne obuke „Skajp za penzionere" u realizaciji Kancelarije za mlade GO Čukarica, počeo je danas i trajaće do kraja oktobra.

[cela vest]
 

naslovna28092015mČišćenje Čukaričkog rukavca

Čukarički rukavac, dugogodišnji problem čamdžija i vlasnicika drugih plovila, kao i veslačkih klubova, koji često ne mogu da prođu kroz njega, očišćen je. Ekološki neuređena reka Topčiderka nanosi ogromne količine mulja i na taj način zatrpava marinu na Adi, stvarajući ogroman problem.

[cela vest]