Vremenski podaci

Vremenski podaci

logo_kc_mIzložba slika učesnika kreativne radionice u Kulturnom centru „Čukarica"

Izložba slika dece koja su pohađala kreativne radionice u okviru besplatnih programa Sekretarijata za sport i omladinu biće otvorena u četvrtak, 21. avgusta, u 14 časova u Kulturnom centru „Čukarica".

[cela vest]
 

opstina-odozgo1Saveti Gradskih odbornika u GO Čukarica

Odbornici Skupštine grada, Katarina Stevanović i Aleksej Denisenko, primaće građane  Čukarice svakog utorka od 13-15 časova. Građani Čukarice će moći da dobiju savet odbornika u vezi sa problemima koji su nadležnost Grada Beograda (Sekretarijati Gradske uprave, Javna preduzeća).

[cela vest]
 

002-Radnicka-ulica-pored-Save--1965m„Motivi stare Čukarice" u Galeriji 73

Samostalna izložba fotografija Tomislava Grujičića Ravanjca pod nazivom „Motivi stare Čukarice" biće otvorena u četvrtak 21. avgusta 2014. godine sa početkom u 19.00 časova.

 

[cela vest]
 

bbrdo21mOsvetljen park na Banovom brdu

Opština Čukarica u sardanji sa JKP ''Javna rasveta'' završila je postavljanje uličnih svetiljki u parku na Banovom brdu iznad Požeške ulice. U tom parku uskoro će biti napravljena i dva terena za košarku.

[cela vest]
 

zaprasivanje_komaraca_mTrodnevna akcija suzbijanja komaraca

Sekretarijat za zaštitu životne sredine danas u popodnevnim satima započinje trodnevnu akciju suzbijanja odraslih formi komaraca.

 

[cela vest]
 

slika_arhiva_Novosti_mČukarički savladao Napredak

Na startu Jelen super lige Srbije u fudbalu, fudbaleri Čukaričkog kao gosti savladali su ekipu Napretka iz Kruševca rezultatom 2:0.

 

[cela vest]