Vremenski podaci

Vremenski podaci

_MG_5611mČukaričkim volonterima predstavljena iskustva „Volonterskog centra" Zvezdare

Povodom početka rada Volonterskog centra Čukarica, u sali opštine Čukarica danas je održana prezentacija Volonterskog servisa opštine Zvezdara, koji je uspešnu praksu volontiranja uveo pre više od četiri godine.

[cela vest]
 

_MG_5455mStambeno rešenje za 32 raseljene i socijalno ugrožene porodice na Čukarici

U okviru projekta Evropske unije „Podrška poboljšanju uslova života prisilnih migranata i zatvaranje kolektivnih centara" danas je u sali opštine Čukarica potpisan Memorandum o razumevanju.

[cela vest]
 

Fudbaleri Čukaričkog osvojili trofej Kupa SrbijeFudbaleri Čukaričkog osvojili trofej Kupa Srbije

Fudbaleri Čukaričkog osvojili su prvi trofej i ostvarili najveći uspeh u istoriji kluba, pobedivši u finalu Kupa Srbije Partizan rezultatom 1:0.

[cela vest]
 

Volonterskog centra Zvezdara na opštini ČukaricaPrezentacija Volonterskog centra Zvezdara na opštini Čukarica

U petak 22.maja u zgradi opštine Čukarice, od 12 do 14 časova biće održana prezentacija rada i „Otvorena vrata" Volonterskog servisa Zvezdare.

[cela vest]
 

Samostalna izložba crteža u Galeriji 73Samostalna izložba crteža u Galeriji 73

Samostalna izložba crteža Jovana I. Rakidžića i Mine Rakidžić ,,Sličnosti i razlike (o uticajima)" biće otvorena u četvrtak, 21. maja u 19.00 časova u Galeriji 73.

[cela vest]
 

logo_VmBudite deo Volonterskog centra opštine Čukarica

Pozivamo sve ljude dobre volje, sve koji bi bili spremni da izdvoje deo svog slobodnog vremena da se aktiviraju i angažuju kroz volonterski angažman.

[cela vest]
 

logo_VmKako postati korisnik Volonterskog centra opštine Čukarica

U cilju unapređenja postojećih i razvoja novih usluga opština Čukarica je u fazi osnivanja volonterskog centara, koji će omogućiti da se na neposredan, dostupan i kvalitetan način, kroz angažovanje volontera, pomogne sugrađanima koji imaju problem u svakodnevnom funkcionisanju.

[cela vest]
 

galerija_1mIzložba „Sremčica: Grad unutar grada"

U Galeriji '73 na Banovom brdu, otvorena je izložba „Sremčica: Grad unutar grada", koja predstavlja prezentaciju finalnih rešenja studenata Arhitektonskog fakulteta na predmetu Studio projekat 3 - urbanizam.

[cela vest]