Vremenski podaci

Vremenski podaci

knjige28072014mRadionica kreativnog čitanja i pisanja „Čarolija čitanja"

Besplatna radionica kreativnog čitanja i pisanja „Čarolija čitanja" održaće se u Biblioteci „Laza Kostić" na Banovom brdu od 4. do 8. avgusta.

[cela vest]
 

bkp_logo_mRadovi na vodovodnoj mreži na Čukarici

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u ponedeljak, 28. jula, u 21 sat do utorka, 29. jula, u 19 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Milije Stanojlovića, u naselju Umka.

[cela vest]
 

cukarica-tramvaj_13mUpoznajte Čukaricu

Oni koji su jednom živeli na Čukarici, retko se odlučuju  da je napuste. To će vam reći najveći broj rođenih ili doseljenih Čukaričana od skoro 200,000  koliko ih je, po poslednjem popisu izabralo baš ovu beogradsku opštinu za život. I kad imaju nešto da zamere ipak su uglavnom  verni svojoj Čukarici.

[cela vest]
 

velikosrce2mAkcija: Veliko srce za napuštene životinje

Organizacija za ekologiju i brigu o životinjama „Veliko srce" organizovala je protekle nedelje akciju udomljavanja napuštenih životinja i životinja sa poplavljenih područja.

[cela vest]
 

IMAG0248mStihovi „Kod česme“

Za Čukaričane koji vole poeziju, ples, muziku svaka druga subota u mesecu pravi je praznik. Poznati čukarički trg „Kod česme“ mesto je okupljanja pesnika muzičara i glumaca.

[cela vest]
 

slika_zaposljavanje116072014Obuka za deficitarna zanimanja

Ministarstvo omladine i sporta planira da sa partnerima organizuje niz obuka za deficitarna zanimanja, koja bi pomogla zapošljavanju mladih iz cele Srbije.

[cela vest]