Vremenski podaci

Vremenski podaci

Prevencijom do zdravlja ženaPrevencijom do zdravlja žena

"Prevencijom do zdravlja žena" naziv je tribine posvećene zdravlju žene, koja je održana u petak, u sali Kulturnog centra Čukarica, u organizaciji Saveta za rodnu ravnopravnost Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 

11. Međunarodni Omega kup u tekvondu11. Međunarodni Omega kup u tekvondu

Međunarodni Omega kup u tekvondu, 11. po redu, održan je u nedelju 1. marta u sportskoj dvorani FMP u Železniku, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 

cukarica-velikigrb1Konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje slobodnostojećih konzervatora za sladoled na javnim površinama teritorije Gradske opštine Čukarica

Komisija za postavljanje privremenih objekata, tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na teritoriji opštine Čukarica, na osnovu čl. 13 . Odluke o postavljanju tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata  („Službeni list grada Beograda" br.31/02,5/03,11/05,18/06,61/09 i 10/11), a u vezi s Planom postavljanja tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama u Beogradu ( „Sl. list grada Beograda br.51/2011.) dana 24. 02.2015.godine donela je Odluku o raspisivanju konkursa za određivanje korisnika mesta za postavljanje slobodnostojećih konzervatora za sladoled na javnim površinama teritorije GO Čukarica.

[cela vest]
 

Omega_kup_m11. Međunarodni Omega kup u tekvondou

Međunarodni Omega kup u tekvondou, 11. po redu održaće se u nedelju,1. marta u sportskoj hali FMP u Železniku. Kup se održava pod pokroviteljstvom GO Čukarica.

[cela vest]
 

teenager_m„Tinejdžer to sam ja" - preventivni program za mlade

U Kulturnom centru „Čukarica"  u subotu, 28. februara od 12 sati, počinje  preventivni program „Tinejdžer to sam ja", namenjen starijim osnovcima (sedmi i osmi razred)  škola sa teritorije GO Čukarica. Program se sastoji od 9 tema  i pokriva nekoliko oblasti  koje će biti  posebno obrađene kroz organizovanje radionica, diskusija i tribina.

[cela vest]
 

KolubarskaBitka_m„Kolubarska bitka" na sceni KC „Čukarica"

Predstava „Kolubarska bitka", u kojoj igraju učenici drugog i četvrtog razreda XIII beogradske gimnazije, biće izvedena na sceni Kulturnog centra „Čukarica" u ponedeljak, 2. marta od 20 časova.

[cela vest]
 

cetvrtfinale_mRušanj u četvrfinalu 23. Zimskog turnira "Čukarica 2015"

Fudbaleri Rušnja,  rezultatom 3:1 pobedili  su  omladinsku ekipu Čukaričkog, u baraž utakmici Zimskog fudbalskog turnira, odigranoj juče na stadionu FK Lokomotiva.

[cela vest]