Vremenski podaci

Vremenski podaci

27. Čukarički likovni salon

Ovogodišnji „Čukarički likovni salon" Galerije '73, koji se održava u okviru „Decembarskih dana Čukarice" biće otvoren u četvrtak 18. decembra u 19.00. Tradicionalna likovna manifestacija, održava se više od dve decenije, a namera organizatora ove izložbe je da okupi autore dobre reputacije na beogradskoj likovnoj sceni.

[cela vest]
 

DSC_nas17122014mŽene protiv nasilja

Predstavnici organizacija koje pružaju pomoć ženama žrtvama nasilja kao i predstavnici lokalnih samouprava učestvovali su na  Okruglom stolu u opštini Stari grad, u organizaciji Autonomnog ženskog centra.

[cela vest]
 

nova_trasa_85_mLinija 85 (Banovo brdo - Borča III) kreće od petka, 19. decembra

Linija 85, koja će od terminusa „Banovo brdo" preko Mosta na Adi i Pupinovog mosta saobraćati do terminusa „Borča III", kreće od petka, 19. decembra, u ranim jutarnjim časovima.

[cela vest]
 

so_1-mPočela isporuka soli za predstojeću zimu

Štab za vanredne situacije opštine Čukarica, počeo je sa planiranom isporukom soli za predstojeću zimu, u skladu sa dogovorom sa JKP „Beograd put".

[cela vest]
 

proširenje Dnevnog boravka za decu ometenu u razvojuOpština Čukarica obezbedila prostor za proširenje Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju na Julinom brdu

Roditelji dece se posebnim potrebama obratili su se nedavno predsedniku Gradske opštine Čukarica Srđanu Kolariću, sa molbom da se omogući proširenje kapaciteta postojećeg Dnevnog boravka za decu i omladinu ometenu u razvoju na Julinom brdu.

[cela vest]
 

Sprečavanja nelegalne prodaje oko pijace na VidikovcuSprečavanje nelegalne prodaje oko pijace na Vidikovcu

Akcija sprečavanja nelegalne prodaje oko pijace na Vidikovcu, na inicijativu opštine Čukarica i na zahtev građana, nastavljena je u subotu.

[cela vest]