Vremenski podaci

Vremenski podaci

lutka_mRadionica „Primenjeno pozorište"

Zanatska i dramska radionica pod nazivom „Primenjeno pozorište" osmišljena je sa idejom da polaznike nauči tehnike izrađivanja kostima, lutaka i scenskih rekvizita, kao i tehnike oslikavanja tkanina i ručnog tkanja.

[cela vest]
 

IMG_3583_mPridružite se akciji „Stvaralaštvo žena Čukarice"

Povodom Dana opštine Čukarica, 30. decembra Savet za rodnu ravnopravnost Gradske opštine Čukarica pokrenuo je akciju pod nazivom „Stvaralaštvo žena Čukarice".

[cela vest]
 

bazen2014mI ove godine besplatno plivanje za čukaričke osnovce

Gradska opština Čukarica i ove godine je za učenike Osnovnih škola sa Čukarice omogućila je besplatno korišćenje bazena u balonu na Košutnjaku. Ovo je još jedan način besplatnog bavljenja sportom naših najmlađih sugrađana koji zajedno sa svojim roditeljima nedeljom od 12:30 do 14:30 mogu koristiti ovaj bazen.

[cela vest]
 

naslovna122102014Projekat: ''Sremčica - grad unutar grada''

Sporazum o saradnji, između GO Čukarica i Arhitektonskog fakulteta, potpisan je u junu, u cilju jačanja međusobne saradnje i sprovođenja zajedničkih ideja i projekata.

[cela vest]
 

kc23102014mPredstava "Istočni anđeo" u KC "Čukarica"

Predstava "Istočni anđeo" biće izvedena u četvrtak, 23.oktobra od 20 časova, u Kulturnom centru "Čukarica". Predstavu je režirao Dragoslav Ilić po tekstu Ljiljane Lašić. Igraju Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Lašić i Stevan Piale.

[cela vest]
 

spektar_logo_mBesplatna obuka za grafički dizajn za decu palih boraca i RVI sa teritorije Grada

Centar za tranziciju i ljudska prava Spektar u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu Grada Beograda organizuje besplatnu jednomesečnu  obuku za grafički dizajn za četrnaestoro dece palih boraca i ratnih vojnih invalida sa područja Grada Beograda.

[cela vest]