Vremenski podaci

Vremenski podaci

deponija_naslovna110022016Apelujemo na građane da prijave nesavesne komšije

Gradska opština Čukarica u saradnji sa ekipama JKP „Gradska čistoća" nastavlja akciju uklanjanja divljih deponija na teritoriji opštine Čukarica.

[cela vest]
 

UC_Zeleznik_nas_109022016Gradonačelnik otvorio Uslužni centar u MZ Železnik

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić i predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić prisustvovali su danas otvaranju opštinske ispostave u naselju Železnik.

[cela vest]
 

Najava109022016Izložba crteža autorke Lidije  Marinkov Pavlović u Galeriji '73

Otvaranje samostalne izložbe crteža autorke Lidije Marinkov Pavlović, pod nazivom „Virdžinijin metod",održaće se u Galeriji '73 u četvrtak, 11. februara 2016. godine u 19 časova.

[cela vest]
 

Radionica_nas109022016Počele besplatne kreativne radionice za mlade sa Čukarice tokom zimskog raspusta

Osnovci sa Čukarice koji vole slikarstvo, vajarstvo, kaligrafiju, glumu i tehniku dekupaža polaznici su besplatnih radionica  koje je organizovala Kancelarija za mlade Gradske opštine Čukarica. Kreativne radionice se održavaju od 08. do 12. februara u Kulturnom centru Čukarica, zimski raspust na ovaj način provodi pedesetoro osnovaca i srednjoškolaca sa Čukarice.

[cela vest]
 

cukarica-velikigrb1Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći izbeglicama /interno raseljenim licima sa teritorije gradske opštine Čukarica za kupovinu dve seoske kuće sa okućnicom

Gradska opština Čukarica, Komisija za izbor korisnika dana 10.02.2016.godine raspisuje Javni poziv za izbor korisnika pomoći za kupovinu dve kuće sa okućnicom. Izbeglice i bivše izbeglice i interno raseljena lica, koji žive na teritoriji Gradske opštine Čukarica, mogu da se prijave u roku od 30 dana počev od dana objavljivanja, tj. od 10.02.2016. zaključno sa 11.03.2016.godine.

[cela vest]
 

kc_logo2014blue_mAleksandar Gatalica gost  KC "Čukarica"

Knjiga „Sonata za lošeg čoveka" Aleksandra Gatalice biće predstavljena u ponedeljak, 8. februara u 19 časova, u Kulturnom centru „Čukarica" u okviru tribine „Susret s piscem".

[cela vest]
 

24_zimski_turnir_nas108022016Počeo 24. Zimski fudbalski turnir

Tradicionalni Zimski fudbalski turnir, u organizaciji Gradske opštine Čukarica počeo je u subotu, 6. februara utakmicama koje su održane na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

[cela vest]
 

umka_naslovna108022016Asfaltiran odvojak ulice Dragomira Stanojlovića na Umci

Gradska opština Čukarica u sradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj - Direkcijom za puteve i JKP „Beograd put" nastavlja sa programom uređenja ulica u ovoj godini. Asfatiran je jedan od odvojaka ulice Dragomira Stanojlovića u naselju Umka.

[cela vest]