Vremenski podaci

Vremenski podaci

akcija_davanja_krvi_mDobrovoljno davanje krvi u kafani ''Kod Neše''

Tradicionalna akcija davanja krvi u kafani ''Kod Neše" održala se u subotu, 27. Septembra, pod sloganom  ''Beograđani beogradskim bolnicama''.

[cela vest]
 

naslovna29092014mKros ''Umka 2014''

Jesenji kros ''Umka 2014'' na kome su učestvovala deca iz vrtića ''Cvrčak'', kao i dečaci i devojčice iz OŠ ''Dositej Obradović'', održan je u subotu, 27.septembra,  pod pokroviteljstvom GO Čukarica.

[cela vest]
 

nas_dsc_0785mOtvoreno prvenstvo Čukarice u problemskom šahu za mlade

Čukarički mališani, zaljubljenici u šah i ove godine okupili su se u velikom broju na već sada tradicionalnom otvorenom prvenstvu Čukarice u šahu za mlade.

[cela vest]
 

IMG_3021mOdržano opštinsko takmičenje učenika osnovnih škola u pružanju prve pomoći

Tradicionalno opštinsko takmičenje za učenike osnovnih škola u pružanju prve pomoći, u organizaciji Crvenog krsta Čukarica održano je danas u školi „Miroslav Antić".

[cela vest]
 

26092014_nas4mPoseta ruske delegacije školi "Ujedinjene nacije"

Na poziv Osnovne škole „Ujedinjene nacije" na Čukarici, koja već dugi niz godina neguje vrednosti Ujedinjenih nacija i poštovanje različitih naroda i kultura, u poseti školi bili su juče predstavnici ruske delegacije.

[cela vest]
 

strahinja-balovic-apel-pomoc-mApel: Pomozimo Strahinji Baloviću

Hitno potrebna podrška - Strahinja Balović (8) iz Beograda oboleo je od tumora na mozgu i jedini spas mu je tretman matičnim ćelijama u bolnici na Kubi, za koji njegovi roditelji moraju da sakupe još 60.000 evra.

[cela vest]