Vremenski podaci

Vremenski podaci

Jovan_Ducic_mVeče posvećeno Jovanu Dučiću

Udruženje Trebinjaca „Jovan Dučić" u Beogradu, povodom 140 godina od rođenja pesnika Jovana Dučića, organizuje književno veče pod nazivom „Zašto noćas tako šume jablanovi".

[cela vest]
 

nas27102014mProslavljena Sveta Petka

Srpska pravoslavna crkva praznuje dan Prepodobne mati Paraskeve-Svete Petke, zaštitnice žena,svetiteljke koja je pomagala bolesne i siromašne. Vernici joj se obraćaju molitvom za pomoć i spas od bolesti i drugih životnih nevolja.

[cela vest]
 

anketa27102014mIstraživanje o rizicima u saobraćaju

Studija "Istraživanje stavova učesnika u saobraćaju o rizicima u saobraćaju u Srbiji, definisanje metodologije, ključnih problema i pravaca delovanja" koju realizuje departman za saobraćaj Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu usmerana je na šire društveno učešće i važnost stavova o rizicima u drumskom saobraćaju.

[cela vest]
 

1_Energo_tim_mDržavno prvenstvo u sportskom ribolovu-disciplina fider

Klub sportskih ribolovaca ENERGO TIM je osnovan 2011. godine na Čukarici, sa idejom da se ribolov promoviše kao sportsku disciplinu, rekreaciju, relaksaciju, rehabilitaciju i jednostavno najbolji način provođenja slobodnog vremena.

[cela vest]
 

lutka_mRadionica „Primenjeno pozorište"

Zanatska i dramska radionica pod nazivom „Primenjeno pozorište" osmišljena je sa idejom da polaznike nauči tehnike izrađivanja kostima, lutaka i scenskih rekvizita, kao i tehnike oslikavanja tkanina i ručnog tkanja.

[cela vest]
 

IMG_3583_mPridružite se akciji „Stvaralaštvo žena Čukarice"

Povodom Dana opštine Čukarica, 30. decembra Savet za rodnu ravnopravnost Gradske opštine Čukarica pokrenuo je akciju pod nazivom „Stvaralaštvo žena Čukarice".

[cela vest]