Vremenski podaci

Vremenski podaci

kc_logo2014blue_mIzložba „Kad mašta povede ruke..."

Društvo za očuvanje, revitalizaciju i promovisanje starih zanata „Čuvari zanata" i Kulturni centar „Čukarica" u sredu, 25. novembra u 18 časova, organizuje izložbu radova korisnika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i mladih sa smetnjama u razvoju i Dnevnog boravka „Zajedno" - OPP Voždovac.

[cela vest]
 

Svečana sednica SO BudvaPredsednik opštine prisustvovao Svečanoj sednici SO Budva

Povodom 22. novembra, Dana oslobođenja Budve, ova opština u saradnji sa lokalnim institucijama kulture, sportskim i školskim ustanovama, tradicionalno obeležava „Budvanske novembarske dane", koje čini niz značajnih događaja i manifestacija.

[cela vest]
 

opstina-odozgo125. sednica Skupštine GO Čukarica

Dana 26.11.2015. godine, biće održana 25. sednica Skupštine Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 

Građani Rušnja konačno dobili autobusko stajališteGrađani Rušnja konačno dobili autobusko stajalište

Poštujući predlog građana, opština Čukarica,  u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj postavila je  autobusko stajalište u Rušnju preko kojeg su usmerene međugradske autobuske linije za Barajevo, Stepojevac, Lazarevac kao i linija 534 koja saobraća na relaciji Cerak-Ripanj.

[cela vest]
 

opstina-odozgo1Poziv sportistima i klubovima sa Čukarice

Predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić prirediće prijem i dodelu plaketa za sve sportiste i klubove sa Čukarice koji su u 2015. godini osvojili jedno od tri odličja na evropskom prvenstvu, svetskom prvenstvu i olimpijadi.

[cela vest]
 

cukarica-velikigrb1Obaveštenje o Javnom pozivu za dodelu paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica

Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica obaveštava da će Javni poziv za dodelu paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica u okviru Regionalnog stambenog programa.

[cela vest]
 

Kompletno asfaltirana Obrenovačka ulicaKompletno asfaltirana Obrenovačka ulica

U skladu sa svojim obećanjima, opština Čukarica nastavila je asfaltiranje Obrenovačke ulice u dužini od 250 metara. Kolovoz u dužini od pola kilometra kompletno je rekonstruisan.  Obrenovačka ulica je jedna od najstarijih i najvećih ulica u Sremčici sa više od 2000 stanovnika, a građani Sremčice su na rekonstrukciju ove ulice čekali više od jedne decenije.

[cela vest]
 

Predsednik opštine ugostio učenike OŠ „Ljuba Nenadović"Predsednik opštine ugostio učenike OŠ „Ljuba Nenadović"

Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić ugostio je učenike OŠ „Ljuba Nenadović". Đaci su izneli rezultate jednog istraživanja o stavovima dece i mladih, na temu šta se sve može preduzeti da bi deca bila bolje zaštićena od nasilja.

[cela vest]