Vremenski podaci

Vremenski podaci

IMG_4884mNastavljena druga faza čišćenja neformalnog naselja na Čukaričkoj padini

Na inicijativu Gradske opštine Čukarica nastavljena je zajednička akcija gradskih i opštinskih komunalnih službi na čišćenju neformalnog  nehigijenskog naselja , u delu kod FMP-a, u ulici Milorada Jovanovića.

[cela vest]
 

2problemi_mOtvoreno prvenstvo Čukarice u problemskom šahu za mlade

Šahovski klub „Kralj" u saradnji sa osnovnim školama i predškolskim ustanovama opštine Čukarica pod pokroviteljstvom opštine Čukarica 27. septembra 2014. godine organizuje 2. Otvoreno prvenstvo Čukarice u problemskom šahu za mlade.

[cela vest]
 

_MG_4950_mSlava kluba za starija lica „Čukarica 1"

U prostorijama Dnevnog centra i Kluba „Čukarica 1" proslavljena je klupska slava Sveti i pravedni Joakim i Ana. Proslavi je prisustvovao  predsednik GO Čukarica Srđan Kolarić, sa saradnicima,  Violetom Jevđić i Željkom Rabljenovićem, članovima opštinskog Veća.

[cela vest]
 

nasIMG_2878mMuzika „Čudesma" u Galeriji Sanja

Neobičan spoj našeg tradicionalnog etno zvuka i zvuka instrumenata Aboridžina, stvorili su poseban doživljaj za sve posetioce koji su juče prisustvovali koncertu sastava „Čudesmo" u prostoru Galerije „Sanja" u Sremčici.

[cela vest]
 

_MG_4848mBarski likovni stvaraoci za Beograd - Bar nije zaboravio

Delegacija iz Bara, koju čine Mustafa Kalamperović, ispred Opštine Bar i Milun Lutovac, direktor Galerije „Velimir A. Leković" posetili su GO Čukarica i predsedniku opštine Srđanu Kolariću predali pet slika, koja su dela eminentnih slikara iz Bara.

[cela vest]
 

vladan-matijevic_mŠta čitam, kako pišem

U okviru „Dana evropske baštine" čija je tema ove godine Jezik i pismenost, gost književnog programa Gradske opštine Čukarica i Galerije 73, u ponedeljak 22. septembra, biće pisac Vladan Matijević.

[cela vest]