Vremenski podaci

Vremenski podaci

_MG_8667nNove sadnice u školama na Umci - dar opštine Čukarica

Deca i mladi iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Sveti Sava" na Umci zajedno sa Stanom Lukić članom Veća opštine Čukarica i Ljiljanom Vukošić direktorkom škole i radnicima Zelenila oplemenili su svoje dvorište novim sadnicama koje im je poklonila opština Čukarica.

[cela vest]
 

IMG_4294mNastavljena akcija uklanjanja deponije u Radničkoj ulici

„Kao što smo i obećali, i danas nastavljamo akciju uklanjanja divlje deponije u Radničkoj 63. Nećemo dozvoliti da ljudi žive okruženi smećem, i ozbiljno smo pristupili  rešavanju ovog dugogodišnjeg problema", kaže Tatjana Vidojević član Veća opštine Čukarica.

[cela vest]
 

Svetski dan detetaSvetski dan deteta

Povodom obeležavanja Svetskog dana deteta odbornik u Skupštini Grada Katarina Stevanović i član veća opštine Čukarica Stana Lukić posetile su juče učenike Osnovne škole „Branko Radičević" u Velikoj Moštanici.

[cela vest]
 

IMG_4264m„Kulturna mapa sveta" u Sremčici

Koliko Finska ima ostrva, koje predmete u školi uče deca u Finskoj i koliko im traju časovi, gde se može videti polarna svetlost i odakle polazi Deda Mraz, samo su neka od pitanja koja su postavljala deca iz Osnovne škole „Vuk Karadžić" u Sremčici ugostivši zamenicu ambasadora Finske gospođu Outi.

[cela vest]
 

galerija-73mŠta čitam kako pišem-gost Slobodan Vladušić

Književni program pod nazivom "Šta čitam, kako pišem" održaće se u ponedeljak, 24. novembra 2014. u 19.00 časova u Galeriji 73. Program organizuju Gradska opština Čukarica i Galerija 73, gost će biti pisac Slobodan Vladušić.

[cela vest]
 

kzm_logo2014vUsvojen Lokalni akcioni plan za mlade

Lokalni akcioni plan za mlade Gradske opštine Čukarica 2015-2020 je strateški dokument koji će biti usmeren na inplementaciju mladih u društvo. Akcioni plan za mlade opštine Čukarica sprovodi Kancelarija za mlade Opštine.

[cela vest]