Vremenski podaci

Vremenski podaci

Dobrodošlica čukaričkim đacima prvacimaDobrodošlica čukaričkim đacima prvacima

Ove godine u 18 škola na Čukarici, u prvi razred pošlo je 1750 mališana. Prvi školski dani protiču uz puno uzbuđenja i radosti kako za mališane, tako i za roditelje i učitelje.

[cela vest]
 

Položeni venci na spomen obeležja nemačkim i srpskim vojnicimaPoloženi venci na spomen obeležja nemačkim i srpskim vojnicima u Košutnjaku

Na poziv Fondacije Konrad Adenauer u posetu Beogradu su došli poslanici Hirišćansko-demokratske unije (CDU) iz nemačke pokrajine Zaksen-Anhalt.

[cela vest]
 

kzm_logo2014vmalaPočele prijave za četvrti ciklus stručne prakse u GO Čukarica

Kancelarija za mlade GO Čukarica i Centar za razvoj ideja vas pozivaju da se prijavite za četvrti ciklus stručne prakse u opštini Čukarica. Neplaćena stručna praksa će se odvijati u periodu od 1. oktobra do 31. decembra u određenim odeljenjima opštinske uprave.

[cela vest]
 

Naslovna29082015mBeogradski karneval brodova

„Beogradski karneval brodova", 11. po redu, održan je u subotu na Savskom pristaništu, pod sloganom „Zabava je na vodi". Manifestaciju je svečano otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

[cela vest]
 

kc_logo2014blue_mOdložen koncert pijanistkinje Dine Čubrilović

Koncert pijanistkinje Dine Čubrilović, koji je bio najavljen za utorak 1. septembar u Kultrunom centru Čukarica je odložen.
Termin održavanja koncerta biće blagovremeno objavljen.

 

opstina_cukarica_mJavni poziv za dodelu humanitarne pomoći za porodice izbeglih i interno raseljenih lica koja žive na teritoriji GO Čukarica

Gradska opština Čukarica dana 01.09.2015.godine upućuje Javni poziv za dodelu humanitarne pomoći koja se odobrava kao jednokratna i bespovratna u pojedinačnom novčanom iznosu od 15.000 dinara i u ogrevnom drvetu u pojedinačnom iznosu od 15.000 dinara.

[cela vest]
 

Besplatna škola folklora u KC „Čukarica"Besplatna škola folklora u KC „Čukarica"

U cilju očuvanja narodnog stvaralaštva i tradicije, Kulturni centar „Čukarica" i KUD „Izvor" pokreću BESPLATNU  ŠKOLU FOLKLORA za decu i mlade, uzrasta od 7 do 18 god.

[cela vest]
 

Novi parking u ulici Dragojla Dudića Novi parking u ulici Dragojla Dudića u Železniku

Imajući u vidu potrebe i inicijativu građana Čukarice, opština Čukarica je u okviru tekućeg održavanja sprovela radove na više lokacija na Čukarici.

[cela vest]