Vremenski podaci

Vremenski podaci

IMG_7494mOzelenjavanje vrtića „Veseljko"

Danas je sadnjom 25 sadnica u Predškolskoj ustanovi „Veseljko " nastavljen projekat „Ozelenjavanje vrtića" na Čukarici, koji je realizovan na inicijativu Udruženja građana „Čukarica - oaza Beograda " uz podršku Gradske opštine Čukarica.

[cela vest]
 

_MG_7428mDan Hemijsko-prehrambeno tehnološke škole

Hemijsko-prehrambeno tehnološka škola obeležila je 57 godina od osnivanja. Priredbi, koju su ovim povodom upriličili  učenici, prisustvovali su predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i član opštinskog Veća Violeta Jevđić.

[cela vest]
 

HUNGARIAN_OPEN_2014_-_Budimpesta_-_Irena_u_akciji_mNove medalje za Karate klub Čukarički Roda

Protekli vikend bio je i više nego uspešan za takmičare KK Čukarički Roda. Seniori su učestvovali na Balkanskom prvenstvu i reprezentaciji Srbije doneli tri medalje, dok su mlađe selekcije učestvovale na turniru Hungarian Open 2014.

[cela vest]
 

_MG_7248m70 godina od oslobođenja Čukarice

Povodom 19. oktobra i obeležavanja 70 godina od oslobođenja Čukarice u Drugom svetskom ratu, na spomenik palim borcima u parku na Banovom Brdu vence su položili predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić i zamenik predsednika Uroš Janković.

[cela vest]
 

cukaricki2014_mUbedljiva pobeda Čukaričkog

Čukarički je na Banovom Brdu sigurnom i ubedljivom igrom savladao Radnički iz Kragujevca, uz po dva gola Slavoljuba Srnica i Olbenga Regana - 4:1 (3:1).

[cela vest]
 

nIMG_4164mPočinje Škola kajaka u Osnovnoj školi „Filip Kljajić- Fića"

Pravilan i zdrav razvoj najmlađih školaraca i bavljenje sportom cilj je Projekta besplatan sport za đake, koji je Gradska opština Čukarica pokrenula u čukaričkim školama.

[cela vest]