Vremenski podaci

Vremenski podaci

Dodeljeni sertifikati drugoj generaciji praktikanataDodeljeni sertifikati drugoj generaciji praktikanata i dobrodošlica trećoj generaciji

Tromesečnu praksu u opštini Čukarica  danas je uspešno završila druga generacija praktikanata. Sertifikate o završenoj obuci praktikantima je uručio predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, istakavši zadovoljstvo što naša opština, za sada jedina u Beogradu, otvara vrata mladim ljudima da steknu neophodno iskustvo, koje će im pomoći u pronalaženju prvog posla.

[cela vest]
 

Smotra izviđačaSmotra izviđača na Adi Ciganliji

Na tradicionalnoj smotri izviđača, na Adi Ciganliji u petak, 1. maja okupilo se oko 800 članova svih uzrasta. Uz petnaest odreda iz Beograda, drugih gradova Srbije i iz Republike Srpske, smotri su prisustvovala i dva odreda sa Čukarice.

[cela vest]
 

30042015mNastavljeno asfaltiranje ulica na Čukarici

Nakon uređenja i asfaltiranja ulice Lole Ribara u Železniku, u produžetku se nastavlja sa rekonstrukcijom ulice Stevana Filipovića, koja će se fazno uređivati.

[cela vest]
 

Veče  ruske muzikeVeče  ruske muzike

U okviru projekta „Ceo svet u Beogradu" u Kulturnom centru „Čukarica" u četvrtak, 30.aprila od 19 časova, biće održano veče ruske muzike.

[cela vest]
 

zeleznik1mAsfaltirane ulice u Železniku i na Umci

Prethodne nedelje ekipe JKP "Beograd put" počele su sa rekonstrukcijom i asfaltiranjem ulica u Železniku i  na Umci.

 

[cela vest]
 

umka1mPredstavnici opštine: Imamo rešenje za sa sve koji imaju objekte na klizištu

Predstavnici GO Čukarica su se u subotu sastali sa građanima koji poseduju objekte u zoni klizišta Duboko. Sastanak je održan u sali bioskopa na Umci, a sa građanima su razgovarali predsednik GO Čukarica Srđan Kolarić, Ljiljana Ilić, zamenik predsednika Skupštine opštine Čukarica, kao i članovi Veća Željko Rabljenović i Branislav Ćelić.

[cela vest]
 

ck1mSkupština omladinske jedinice „Čika Raka"

Šesnaesta po redu skupština Omladinske terenske jedinice „Čika - Raka" - Čukarica održana je u subotu, 25. aprila u prostorijama GO Čukarica.

[cela vest]
 

IMG_5110mUčenici Trinaeste gimnazije ponovo najbrži u veslačkoj trci maturanata

Na finalnoj trci „Veslaj za svoju školu", na Adi Ciganliji , po drugi put najuspešniji su bili đaci Trinaeste beogradske gimnazije. Uz veliku podršku svojih drugara , učenici gimnazije sa Banovog brda uspeli su da ponove prošlogodišnji uspeh. Stazu dugu 350 metara prešli su za manje od dva minuta.

[cela vest]