Vremenski podaci

Vremenski podaci

naslovna_Sremcica_102082015„Čukarica u pohode - Sremčici na dar"

Stanovnici Sremčice su sa uživanjem pratili kulturno-umetnički program  „Sremčici na dar" koji je za njih pripremila gradska opština Čukarica uz pomoć Kulturnog centra Čukarice.

[cela vest]
 

naslovna102082015Pokazna vežba Žandarmerije na Adi Ciganliji

Proteklog vikenda, na Adi Ciganliji, Prvi ronilački centar Žandarmerije, u okviru pokazne vežbe spašavanja, demonstrirao je kako se vrši pretraga u vodi kada se prijavi utapanje.

[cela vest]
 

Decja131072015„Dečija pevaonica"

Udruženje građana "Kreativa plus" organizuje   malu letnju pevaonicu, na platou u centru Sremčice u petak 31.07.2015 sa početkom u 19 časova.

[cela vest]
 

naslovna130072015Saniranje rupa i oštećenja u Požeškoj ulici

Beograd put u saradnji sa Gradom i opštinom Čukarica počeo je sanaciju svih oštećenja na kolovozu u Požeškoj ulici. Radove na Požeškoj ulici obišle su članice Veća opštine Čukarica Tatjana Vidojević i Violeta Jevđić, kao i Nenad Tomić, direktor Sektora za tehničke poslove JKP ''Beograd put''.

[cela vest]
 

naslovna129072015Novi parkovi za Filmski grad i Železnik

Nakon postavljanja mobilijara na igrališta u Pećanima, Velikoj Moštanici, Ruckoj i na Ceraku, novim prostorom za igru mogu da se pohvale i stanovnici naselja Filmski grad i Železnika.

[cela vest]
 

POZIVNICA28072015mIzložba slika Slobodana Kovačevića Bobiša u Galeriji 73

Otvaranje izložbe slika Slobodana Kovačevića Bobiša "Crtež totaliteta" održaće se u četvrtak, 30. jula 2015. u 19 časova u Galeriji '73, Požeška 83 A.

[cela vest]
 

radovi-na-putuIzmene režima javnog prevoza tokom asfaltiranja Ulice Darinke Radović

Zbog asfaltiranja kolovoza koje izvodi JKP „Beograd-put", do 2. avgusta biće zatvoren saobraćaj u Ulici Darinke Radović, od Avalske do okretnice, i od Ulice Radovana Todorovića do Ulice Dućevac, pri čemu se delimično menja režim rada linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

[cela vest]
 

naslovnaGradilisteČukarica - veliko gradilište

Članovi opštinskog Veća, Tatjana Vidojević i Branislav Ćelić, obišli su danas radove na asfaltiranju u Velikoj Moštanici, na Umci, Sremčici  i Železniku.


 

[cela vest]